Webinar om tilknytningsperioden

Bibliotek24 har siden april jobbet med å forberede hva som kan tilbys av digitale innholdstjenester for 2024, gjennom Bibliotek24. Nå inviterer vi bibliotekene til en halvtimes webinar hvor vi forteller om prosessen og hva dere kan vente dere i årets tilknytningsperiode.

Årets tilknytningsperiode er fra 16. oktober til 12. november. I løpet av den perioden må bibliotek som ønsker å tilknytte seg nasjonale avtaler for digtale innholdstjenester gjennom Bibliotek24 gjøre sine valg.

Siden i våres har Bibliotek24 jobbet med å rigge til for årets tilknytningsperiode. I mai sendte vi ut en kunngjøring på kunngjøringsdatabasene for offentlige anskaffelser Doffin og Ted, som ble fulgt opp med et innledende møte med potensielle leverandører av digitalt innhold i bibliotek. Nå jobber vi med å finpusse på tilbudene som har kommet inn og går alt som vi ønsker kan vi levere tilbud på de samme leverandørene som i fjor + noen flere.

Som en oppvarming til årets tilknytningsperiode inviterer vi alle bibliotek til en halvtimes webinar om prosessen og hvilke leverandører som står på menyen for 2024.

Det blir tatt opptak av webinaret, som også vil bli sendt til alle påmeldte. Har du derfor ikke anledning til å delta, men ønsker opptaket er det derfor også bare å melde seg på.