Siste uke med tilknytningsperiode

Da starter vi på siste uke med tilknytningsperiode og det er svært gledelig å se at så mange har bestilt gjennom Bibliotek24 nok en gang. Når denne uken er over, stenger også dørene for innkjøp av digitale innholdstjenester til 2024 gjennom Bibliotek24. 

Det er mulighet å legge inn bestilling til og med søndag 12. november.

Flere har spurt om opptak av nybegynnerkurset Leon holdt i ConsortiaManager, det finner dere her: https://vimeo.com/875929547/3b875851b4?share=copy

HUSK: Bibliotek24 fornyer ingenting uten at biblioteket aktivt har bestilt produktet for neste år. Det vil si at dersom dere har f.eks. Flipp i år og ønsker Flipp til neste år, så MÅ dere gå inn og aktivt bestille Flipp for 2024, hvis ikke stopper tjenesten ved nyttår.

Ta gjerne kontakt med oss på support@bibliotek24.zendesk.com dersom noe skulle være uklart. Det er også mulig å finne svar på enkelte spørsmål på våre hjelpesider (som vi jobber med å bygge opp): https://bibliotek24.zendesk.com

PressReader: Jeg vet mange håper på et tilbud fra PressReader, dette jobber vi aktivt med å få til på flere nivåer. Det vil komme en ny tilknytningsperiode med PressReader når/hvis vi får til en avtale for 2024.